Öncelikle böyle bir topic açtığı için Cihan kardeşime ve de sonra bana vefa gösteren tüm kardeş, dost ve arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Ayrıca dün beni telefonla arayan onlarca arkadaşıma, dostuma vey kardeşlerime de..
Arkadaşlar sağlık durumum çok şükür iyi, sadece kazadan sonra kapı açılmamıştı ben de bir şekilde kapıyı açtım ama bir şeyin farkında değildim; kaza sonrası kapıyla beraber aracımın marşpiyer'i de parçalanmış ve de kenarları jilet gibi olmuş. Ben de gayri ihtiyari araçtan inerken bu hususu gözden kaçırdım ve de baldırımı bu kenarları jilet gibi keskin olan marşpiyere taktım. O an bir acı hissetsem de bakmadım bile baldırıma bile.. Sadece eşofmanımın yırtıldığına üzüldüm.. Ama gece yatarken yırtılan eşofmanımı sıyırıp baktığımda, eşofmanımın kaniçinde kaldığını ve de baldırımın komple çizildiği gördüm.. Neyse biraz hafif psikolojik travmadan başka bir şeyim yok.. Dün zaten tüm gün yatıp uyudum moral bozukluğundan.. Ama bugün çok şükür iyiyim arkadaşlar..
Ben bu olayda da bir hikmet vardır diye düşünüyorum arkadaşlar; bu konuyla alakalı Necip Fazıl Kısakürek'in çok beğendiğim bir sözü vardır; "Ey güzel Allah'ım, ne gelirse senden gelsin. Sen ki; rahmetinle de kahrınla da çok güzelsin."
En kısa sürede yüzyüze de görüşmek temennisiyle sevgi ile kalın sağlıcakla güzel insanlar..