Bu Foruma yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
Üye olmayanlar Forumumuzdan hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz, Mesaj yazamaz, Konu açamaz, Eklenti indiremez. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için Üye olabilirsiniz..
![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Global Moderatör ve uAES Teenage Başkanı
![]() ![]() ![]() |
2010'da sürücü kadroları şöyle oluştu:
Mercedes GP Michael Schumacher Nico Rosberg Red Bull Racing Sebastian Vettel Mark Webber McLaren-Mercedes Jenson Button Lewis Hamilton Ferrari Fernando Alonso Felipe Massa BMW Sauber Pedro de la Rosa Kamui Kobayashi Williams-Cosworth Rubens Barrichello Nico Hulkenberg Renault Robert Kubica Bilinmiyor Force India-Mercedes Adrian Sutil Tonio Liuzzi Toro Rosso-Ferrari Sebastien Buemi Jamie Alguersuari Lotus-Cosworth Jarno Trulli Heikki Kovalainen Campos-Cosworth Bruno Senna Bilinmiyor Virgin-Cosworth Timo Glock Lucas di Grassi US F1-Cosworth Bilinmiyor Bilinmiyor Kaynak: F1 Resmi Sitesi
|
|
|
#2 (permalink) |
|
uAES Üye
![]() ![]() |
Fernando Alonso&Felipe Massa ikilisi süpürür ortalığı.. :}
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Global Moderatör ve uAES Teenage Başkanı
![]() ![]() ![]() |
Michael Schumacher eskisi gibi olacak mı tartışmaları var şu anda... : )
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Heyecanla bekliyorum "F1"'i...
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Mercedes GP
Michael Schumacher Nico Rosberg McLaren-Mercedes Jenson Button Lewis Hamilton Ferrari Fernando Alonso Felipe Massa Bu 3 takım arasında geçecek bence şampiyonluk ve Mercedes'lerden biri kazanır diye tahmin ediyorum.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
uAES Diyarbakır Temsilcisi
![]() |
Felippe, Massa veya Schumacher alır bence..
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
bn alonso ve ferraciyim
![]() ama görünen o ki bu senede redd bull 1 adım önde gidiyo tek sorunu dayanıklılık
Kimse rüyasında göremezken Kupaları kaldırdı gururla Tüm dünyada bu konuşulurken Yabana atma tarih burda.. Alkışla Aslanı coşkuyla Tartışma Aslanı kızdırma Yakışmaz Aslanımıza durmak Avrupa Aslanı karşında Gönlümde ruhumda; GALATASARAY ! Ölünce yaşadıkça; GALATASARAY ! Avrupa geçtık biz taaruza Zirveye her zaman alınacak her kupa |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Son Başlıklar |
Aktif Başlıklar |