Bu Foruma yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
Üye olmayanlar Forumumuzdan hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz, Mesaj yazamaz, Konu açamaz, Eklenti indiremez. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için Üye olabilirsiniz..
![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
uAES Diyarbakır Temsilcisi
![]() |
Arkadaşlar ben bir Diyarbakır ve Galatasaray taraftarı olarak skor çok iyi hem Diyarbakır için hemde Galatasaray'mız için 82. dakika da Ayman Volkan'a harika bir gol attı haftanın golü seçildi . 89. dakika da yine şanstan ve kaleciye Semih'in yaptığı faulle 1-1 berabere kaldı ezikbahçenin golünü ezik Dos Santos attı . Mehmet Top.uz kırmızı kart gördü . Manisaspor maçında Guiza ve Mehmet Topuz cezalı .
Konu Dogancan Baran tarafından (07-02-2010 Saat 14:50 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
uAES Teenage Başkanı
![]() |
şimdi rahatladım
![]()
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
![]() |
Walla hakkımızı yediler yeniyorduk hakem şrefszlik yaptı dakika 20 civarıydı adam gole gidiyor kaleciylen karsı karsıya kimse yok bilicayı gecti arkadan celme taktı bilica bariz gol şansıydı kırmızı yerine sarı verdi
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
uAES Teenage Başkanı
![]() |
Alıntı:
![]() ![]()
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
![]() |
Bi yandan kaçan galibiyete üzülürken, bi yandan da deplasmanda eziklerden 1 puan almak Diyarbakırspor adına iyi. Ayrıca Galatasaray adına da cok daha iyi Ezikbahçe'ye puan kaybettirmek.
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
uAES Comandante
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Biz ne zaman adam oluruz?
El Cevap: Fenerbahçe puAn kaybettiğinde, bizim de puAn kaybetme hastalığından kurtulduğumuz zaman..
|
|
|
#7 (permalink) |
|
uAES Üye
![]() |
Tamam biz kötü top oynuyoruz ama fener bizden de kötü
![]() Yani şampiyonuz.. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
uAES Üye
![]() |
Durumu çok güzel ifade etmişsin Osmancım..
|
|
|
#9 (permalink) |
|
![]() |
Osman abi kesinlikle sana katılıyorum . Ayrıca kadroyu adam gibi yaptıktan sonra ( örneğin: Leo varken Nonda'yı göndermek ) ayrıca Sahbani Nonda gibi en çok gol atan adamı gönderip te niye göndermiyorsun Leoyu... Hatta Kewell da gönderebilirdi pekala... Harry Kewell 2 ay yok, zaten eninde sonunda gidecek. Sezon sonunda. Kewell'in bize kazandırdığı çok şey var ama bu saatten sonra artık bize birşey kazandırmaz ( Yeni sözleşme imzalanmazsa o da imkansız bence bırakacak futbolu.. )
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Son Başlıklar |