Bu Foruma yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
Üye olmayanlar Forumumuzdan hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz, Mesaj yazamaz, Konu açamaz, Eklenti indiremez. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için Üye olabilirsiniz..
![]() |
|
|
#31 (permalink) |
|
uAES Üye
![]() |
Seni çok seviyoruz İremcim. Lütfen kendine çok iyi bak...
|
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
uAES Üye
![]() |
iremcim her geçen gün daha güzele gidiyor sana olan destek çığ gibi büyüyor.seni çok seviyoruz küçük kız.
|
|
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
uAES Üye
![]() |
İremcim hep aklımızda ve kalbimizdesin. Seni dünyalar kadar çok seviyoruz.
|
|
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
|
Sevgili İremcim; şayet gökyüzü bir parça kağıt, okyanuslar da bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan sevgimi ve beslediğim güzel duygularımı yazmaya asla yetmezdi. "Seni çoooooookkk seviyorum cici kız..."
|
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Global Moderatör
![]() |
Seni çok seviyoruz İrem'cim . Sanki bugün daha iyi görünüyorsun bana öyle geliyor..
|
|
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
uAES Üye
![]() |
Seni çokkkk seviyoruz İrem!!!..
|
|
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
uAES Üye
![]() |
Her zaman duaAarımız seninle İremcim.
|
|
|
|
|
|
#38 (permalink) |
|
uAES Üye
![]() |
Geçmiş olsun İrem, seni seviyoruz.
|
|
|
|
|
|
#39 (permalink) |
|
|
İnşallah en kısa sürede hızla iyileşirsin kardeşim..
|
|
|
#40 (permalink) |
|
uAES Comandante
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar İrem'den hepinize mesaj var.. Bu gün öğleden sonra İrem kendisi için açılan Fecebook grubunda herkese seslendi, lütfen aşağıdaki linke tıklayarak onun mesajına yanıt verelim..http://www.facebook.com/photo.php?pi...d=118321329463
İrem Baş dedi ki; Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Ben iyiyim. Ancak Cuma günü kemik iliği var. O yüzden çok heyecanlıyım. Lütfen dua edin temiz çıksınnnnnn....... ![]() ![]()
|
|
|
#41 (permalink) |
|
Global Moderatör ve uAES Teenage Başkanı
![]() ![]() ![]() |
Ben her akşam düzenli olarak İrem'e yazı yazıyorum. Sizden de aynı ilgiyi bekliyorum.
|
|
|
#42 (permalink) |
|
|
Ben de İrem'e destek mesaj'ımı yazdım. Tüm ''uAES'''in mesaj yazmasını bekliyorum...
|
|
|
#43 (permalink) |
|
uAES Comandante
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sevgili Oğuzhan'ım ve Ceyhun'um;
rahibe Teresa'nın müthiş bir sözü vardır bu konuda; "Dünyada birilerine iyilik yapmak için illa liderlerden veya durduğunuz yerden bir şeyler olmasını beklemeyin. Siz kendiniz bir şeyler yaparak, o insanlara ulaşın ve de ulaşabilmek için her şeyi göze alın." Yani kıssadan hisse; sevgili kardeşlerim, bu foruma giren-çıkan üye sayısı belli ve de malum çoğu bu topice bakma ihtiyacı bile hissetmiyor.. O zaman size düşen görev; sizlerin onların ayağına gitmek olmalıdır. Yani MSN ile listenizdeki tüm arkadaşlara, "Küçük İrem"'in facebook'taki grubunun linkini vererek, onları bu anlamlı göreve davet edin... Artık gene yazmıyorlarsa, siz elinizden geleni yapmışsınızdır. Siz kendiniz en azından her gün yazmaya gayret gösterin.. "Dün, geçmişte kaldı. Yarın, henüz gelmedi. Yalnızca bugünümüz var. Haydi başlayalım." "İnsanları sevmenin mutluluğunu her daim hisset ve bunu tanıştığın herkesle paylaş. Unutma, sevgi dolu olmak, barış dolu olmak demektir. Tanrı seni korusun." Sevgilerimle..
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Son Başlıklar |
Aktif Başlıklar |
En Çok Görüntülenen Başlıklar |