Bu Foruma yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
Üye olmayanlar Forumumuzdan hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz, Mesaj yazamaz, Konu açamaz, Eklenti indiremez. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için Üye olabilirsiniz..
![]() |
|
|
#16 (permalink) |
|
uAES Üye
![]() |
Geçmiş olsun canım dostum. Rabbim beterinden saklasın. Seni çok seviyorum. Saygılarımla..
|
|
|
#17 (permalink) |
|
uAES Üye
![]() |
Geçmiş olsun emmi rabbim beterinden saklasın.
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
uAES Başkan Danışmanı
![]() |
Osman abi çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun .
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
uAES Üye
![]() |
Geçmiş olsun Osman abi. Allah beterinden saklasın.
Benim için ölüm her nerede olursa olsun, Toprağımda SARI-KIRMIZI güller açacaksa, Fatiha’dan sonra GALATASARAY MARŞI okunacaksa, Mezar taşımda GALATASARAY’LI doğdu GALATASARAY‘LI öldü yazacaksa; Varsa böyle ölüm hoş gelmiş sefa gelmiş |
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
uAES Üye
![]() |
Geçmiş olsun Osman abi
|
|
|
#22 (permalink) |
|
uAES Üye
![]() |
Osman abiii büyük geçmiş olsun yaaa, çok üzüldüm.. Allah seni bize bağışladı abiiii.....
|
|
|
#23 (permalink) |
|
uAES Üye
![]() |
Abi geçmiş olsun. Galiba beni bıraktıktan sonra yaptın kazayı, vallahi çok üzgünüm...
|
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
uAES Üye
![]() |
Abilerin bitanesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!
Geçmiş olsun bi tanecik abim, biz hep yanındayız üzülme sen.. |
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
|
Abilerin abisi Osman abi geçmiş olsun.
Saygılarımla seni çok seviyoruz abi..
|
|
|
#27 (permalink) |
|
uAES Kurucu Başkan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle böyle bir topic açtığı için Cihan kardeşime ve de sonra bana vefa gösteren tüm kardeş, dost ve arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Ayrıca dün beni telefonla arayan onlarca arkadaşıma, dostuma vey kardeşlerime de..
Arkadaşlar sağlık durumum çok şükür iyi, sadece kazadan sonra kapı açılmamıştı ben de bir şekilde kapıyı açtım ama bir şeyin farkında değildim; kaza sonrası kapıyla beraber aracımın marşpiyer'i de parçalanmış ve de kenarları jilet gibi olmuş. Ben de gayri ihtiyari araçtan inerken bu hususu gözden kaçırdım ve de baldırımı bu kenarları jilet gibi keskin olan marşpiyere taktım. O an bir acı hissetsem de bakmadım bile baldırıma bile.. Sadece eşofmanımın yırtıldığına üzüldüm.. Ama gece yatarken yırtılan eşofmanımı sıyırıp baktığımda, eşofmanımın kaniçinde kaldığını ve de baldırımın komple çizildiği gördüm.. Neyse biraz hafif psikolojik travmadan başka bir şeyim yok.. Dün zaten tüm gün yatıp uyudum moral bozukluğundan.. Ama bugün çok şükür iyiyim arkadaşlar.. Ben bu olayda da bir hikmet vardır diye düşünüyorum arkadaşlar; bu konuyla alakalı Necip Fazıl Kısakürek'in çok beğendiğim bir sözü vardır; "Ey güzel Allah'ım, ne gelirse senden gelsin. Sen ki; rahmetinle de kahrınla da çok güzelsin." En kısa sürede yüzyüze de görüşmek temennisiyle sevgi ile kalın sağlıcakla güzel insanlar..
|
|
|
#28 (permalink) |
|
uAES Kurucu Başkan
Bayağı sarsıldım baba, inan şayet arabayı hızlı bir manevrayla o araçtan uzaklaştırmasaydım, büyük ihtimalle takla atardım. Zira adam bayır aşağı çok hızlı bir şekilde geliyordu.. Air back'in neden açılmadığnı da anlamadım.. Ama neyse ki hepsi geçmişte kaldı şu an moralim çok iyi.. Sadece bir hafta-on gün arabasız kaldık hepsi o kadar...
|
|
|
#29 (permalink) | |
|
uAES Kurucu Başkan
Alıntı:
Deryacım beni bilirsin, nazara vs. şeylere inanmam.. Ama dua'nın gücüne inanan biriyim.. Bunda da vardır bir hikmet diye düşünüyorum.. Benim inancı yüksek bir insan olduğumu bilirsin kardeşim, ben her gün zaten sürekli dua okurum içimden.. Hz. Mevlana'nın, Tefvizname'sindeki şu mısralar, tam da duygularıma tercüman olacak şekilde.. "Hak şerleri hayreyler, Zannetme ki gayreyler, Arif onu seyreyler; Mevla görelim neyler Neylerse güzel eyler... Sen Hakk'a tevekkül kıl, Tefvhiz et ve rahat bul, Sabreyle ve razı ol; Mevla görelim neyler Neylerse güzel eyler..." Sevgi ve saygılarımla Deryacım..
|
|
|
|
#30 (permalink) | |
|
uAES Kurucu Başkan
Alıntı:
|
|
![]() |