Bu Foruma yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
Üye olmayanlar Forumumuzdan hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz, Mesaj yazamaz, Konu açamaz, Eklenti indiremez. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için Üye olabilirsiniz..
![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Global Moderatör ve uAES Genel Koordinatör Yardımcısı
![]() ![]() ![]() |
![]() Küçük İrem 10 yaşında dünyalar iyisi ve dünyalar güzeli bir kız. Koskocaman bir yüreği ve insanın yüreğine işleyen kocaman gözleri. Şimdi İrem'e destek olma zamanı. Çünkü İrem birazcık rahatsızlanmış. Doktorlar ismini koyamamışlar hastalığın. Ama İrem bunu gripten daha kolay atlatabilirmiş. Doktorlar söyledi bunu bana. "Bir tek ilacı varmış sevgili dostlar. Bu ilaç sevgiymiş. İrem her gün belli dozlarda sevgi almalıymış. Bende biraz vardı İrem'e verdim. Ama bitmedi, çoğaldı elbet. Haydi İrem'i ne kadar sevdiğimizi ona gösterelim." "Hastalık konusunda lütfen biraz hassas olalım. İsim zikretmemeye çalışıyoruz. Hastalık halk arasında " K.... " isimli bir hastalıktır." *Ali Osman (Öğretmen) / Derya-Akif-Simay Ergin İrem'e destek için ; http://www.facebook.com/group.php?gid=118321329463
|
|
|
#2 (permalink) |
|
uAES Üye
![]() |
Babam bana hep herkese ama herkese hep yardım etmemi öğretti. İnsanlara, hayvanlara, ağaçlara, çiçeklere, bitkilere yani canlı-cansız her şeye. İçimde her zaman insanlara yardım etme ve sevme duygusu olursa, çok mutlu bir insan olacağımı söyledi.
Ben de bu yazıyı görünce yardımcı olmak istedim arkadaşıma ama neden burdaki abi ve ablalarım bir şey yazmamış buraya. Yoksa sizler iyi ve mutlu bir insan olmak istemiyor musunuz? Sadece burada bi tek Oğuzhan abim mi iyi ve mutlu insan olmak istiyor? ![]()
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
uAES Üye
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
uAES Teenage Başkan Yardımcısı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lütfen duyarsız kalmıyalım arkadaşlar...
|
|
|
#6 (permalink) |
|
uAES Teenage Başkan Yardımcısı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İrem'e yarın veyahut ertesi gün "trombosit" lazım olacaktır. Eğer gönüllü olarak 0 RH+ kan vermek isteyen olursa lütfen İrem'in annesi olan Arife ablaya (0536) 233 67 87 numAralı telefondan ulaşsınlar. Kana ihtiyaç olduğu zaman size geri döneceklerdir.
İlginiz için teşekkür ederiz.
Hayatı anlamlı kılan BuAşk'sa eğer, GALATASARAY için ölmeye değer... Konu Ceyhun Koç tarafından (24-01-2010 Saat 06:48 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
uAES Üye
![]() |
İyilik, insanları birbirlerine bağlayan altın bir zincirdir... İşte bu yüzden herkese elimizden geldiğince iyilik yapmalıyız, bu başlığı açan kardşimie çok teşekkür ederim. Allah razı olsun kendisinden..
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
uAES Üye
![]() ![]() |
Sevgili İrem;
Herşeyin güzeli olacak inan tatlım... Geçmiş olsun güzel melek. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
uAES Üye
![]() |
Canım,
mevlam küçükleri daha çok sever, merak etme en yakın zamanda düzeleceksin. Seni çok seviyoruz bunu lütfen aklından çıkarma.. |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
uAES Başkan Yardımcısı
![]() |
Allah yar ve yardımcın olsun canım..
Dualarımız seninle.. |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
uAES Üye
![]() |
Çok geçmiş olsun İremcim... Allah şifa versin... Sitedeiı arkadaşlar sizler de güzel dileklerinizle kücük İrem'e manevi anlamda en azından destek verebilirsiniz. Her şeyin başı moral... Seni seviyoruz çok İremcim....
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Global Moderatör
![]() |
Allah acil şifa versin İrem. İnşallah derdinin dermanını en kısa sürede bulursun.
MutluluklA kal güzel kardeşim ... |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Son Başlıklar |