Bu Foruma yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
Üye olmayanlar Forumumuzdan hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz, Mesaj yazamaz, Konu açamaz, Eklenti indiremez. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için Üye olabilirsiniz..
![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
uAES Teenage Başkan Yardımcısı ve Global Moderatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ultrAslan'ın kurucularından saygı değer abimiz Alpaslan Dikmen'in mezarına gidiyoruz... Yaklaşık bir sene önce kadar vefat eden kurucumuz olan abimizi unutmadığımızı ve mezarının başında anacağımızı belirtiyoruz.. Tarih 02.08.2009 Pazar günü saat 9:30'da fetih cafenin önünde toplanılıp kahvaltı yapıldıktan sonra saat 10:00 gibi Alpaslan abimizin mezarına doğru yola çıkacağız... Konu Emre Neziroğulları tarafından (06-08-2009 Saat 06:33 ) değiştirilmiştir. Sebep: Başlık değişti.. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Global Moderatör ve uAES Genel Koordinatör Yardımcısı
![]() ![]() ![]() |
Hemen facebook'a etkinlik olarak ekleyin bunu da. Ben geliyorum.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
uAES Comandante
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah rahmet eylesin, Alpaslan abiler kolay yetişmiyor arkadaşlar, salığında merhumun değeri yeterince bilinmedi bari vefatından sonra bilinsin.. Sizlerden ricam bu organizasyona uAES'e yakışır biçimde yüksek oranda katılalım.. Şunu unutmAyın ki rahmetlinin uAES'in uAES olmasında çok büyük emeği ve desteği vardır zira bizim hiç bir talebimizi geri çevirmez ve de elinden geldiğince bizi hep kollardı, bunu tüm kardeşlerim çok iyi bilir.. SENİ UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ VE DE UNUTTURMAYACAĞIZ ALPASLAN AĞABEY..MEKANIN CENNET OLSUN, HUZUR İÇİNDE YAT..
|
|
|
#4 (permalink) |
|
yıllar yılı hiç bıkmadın
büyük bir aşkla bağlandın yeri geldi sabahladın bütün ömrünü harcadın şimdi söyle nerdesin sen oldu mu bırakıp gitmen keşke çıkıp şaka desen ne olur ALPASLAN DİKMEN |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Etkinliği yaptık Oğuzhan..
Allah'ın izniyle büyük bir kalabalıkla gideceğiz abimizin huzunB!.. Alpaslan Abi gibi bir adam bu dünyaya bir daha gelmez. "UNUTMADIK SENİ ABİ!!!" |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
![]() ![]() ![]() |
Ben her zaman ki gibi kadroda yerimi alıyorum.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Değişilmez kadro Oğuzhan
her daim her etkinliğe gidiyoruz!=)
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
![]() ![]() ![]() |
Aynen.
uAES RUHU!
|
|
|
#9 (permalink) |
|
uAES RUHU!
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
uAES Comandante
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sözlerime nasıl başlayacağımı bilemiyorum .. Aslında konu Alpaslan abi oldu mu canım hiç bir şey yazmak istemiyor zira kendimi ne kadar zorlarsam zorlayayım onun yüce şahsiyetini, kişiliğini, insanlığını, trübüncülüğünü ve yazarlığnı anlatmakta cümlelerimin kifayetsiz kalacağını düşünüyorum.. Daha evvel çok denedim onun hakkında bir makale yazmayı ama olmadı başaramadım zira ne kadar uzun yazarsam yazayayım, bir şeylerin eksik kalacağını ve de çok sevdiğim abimin ruhunun incineceğini düşündüm hep… Oysa ki onunla ilgili o kadar anım vardı ki.. O kadar çok şey paylaşmıştım ki ama sonradan anladım ki, onunla bir şeyler paylaşmak onun yüceliğini yeterince anlatmaya yetmiyor.. Bu yazıyı da ultrAslan Eyüp Sultan’daki kardeşlerimin ricası üzerine kaleme aldım.. Ve de dediğim gibi beni mazur görün, bu abide Galatasaraylıyı, bu adam gibi adamı, bu abilerin abisinin büyüklüğünü anlatacak kadar babayiğit olarak göremiyorum kendimi.. Bu yüzden yapmam gereken en iyi şeyin senede birkaç kez; “uAES” olarak rahmetlinin mezarına giderek, onu dualarla anmanın, acılarımızı dindirmenin en iyi yol olduğunu düşünüyorum. Benim gibi düşünen tüm ultrAslanları 02 Ağustos 2009 Pazar günü, saat 09:30’da mezarına ziyarete gitmek üzere Eyüp Sultan’daki “Fetih Cafe” önünde buluşmAya davet ediyorum. Ah be abi !.. Sen gittiğinde beri bazen yüzümüz gülse de aslında içimiz kan ağlıyor, kendimizi yalnız hem de çok yalnız hissediyoruz..
Şimdi söyle nerdesin sen? Oldu mu bırakıp gitmen, keşke çıkıp şaka desen, ne olur ALPASLAN DİKMEN..![]() Osman Özütler uAES-ultrAslan Eyüp SultAn Lideri
|
|
|
#11 (permalink) |
|
![]() ![]() ![]() |
[quote=Osman Özütler;4419]Sözlerime nasıl başlayacağımı bilemiyorum .. Aslında konu Alpaslan abi oldu mu canım hiç bir şey yazmak istemiyor zira kendimi ne kadar zorlarsam zorlayayım onun yüce şahsiyetini, kişiliğini, insanlığını, trübüncülüğünü ve yazarlığnı anlatmakta cümlelerimin kifayetsiz kalacağını düşünüyorum.. Daha evvel çok denedim onun hakkında bir makale yazmayı ama olmadı başaramadım zira ne kadar uzun yazarsam yazayayım, bir şeylerin eksik kalacağını ve de çok sevdiğim abimin ruhunun incineceğini düşündüm hep… Oysa ki onunla ilgili o kadar anım vardı ki.. O kadar çok şey paylaşmıştım ki ama sonradan anladım ki, onunla bir şeyler paylaşmak onun yüceliğini yeterince anlatmaya yetmiyor.. Bu yazıyı da ultrAslan Eyüp Sultan’daki kardeşlerimin ricası üzerine kaleme aldım.. Ve de dediğim gibi beni mazur görün, bu abide Galatasaraylıyı, bu adam gibi adamı, bu abilerin abisinin büyüklüğünü anlatacak kadar babayiğit olarak göremiyorum kendimi.. Bu yüzden yapmam gereken en iyi şeyin senede birkaç kez; “uAES” olarak rahmetlinin mezarına giderek, onu dualarla anmanın, acılarımızı dindirmenin en iyi yol olduğunu düşünüyorum. Benim gibi düşünen tüm ultrAslanları 02 Ağustos 2009 Pazar günü, saat 09:30’da mezarına ziyarete gitmek üzere Eyüp Sultan’daki “Fetih Cafe” önünde buluşmAya davet ediyorum. Ah be abi !.. Sen gittiğinde beri bazen yüzümüz gülse de aslında içimiz kan ağlıyor, kendimizi yalnız hem de çok yalnız hissediyoruz..
Şimdi söyle nerdesin sen? Oldu mu bırakıp gitmen, keşke çıkıp şaka desen, ne olur ALPASLAN DİKMEN..![]() Osman Özütler uAES-ultrAslan Eyüp SultAn Lideri Alpaslan abi çok büyük Galatasaraylıydı. Eminim yukArıdan bakıp yaptıklarımızdan dolayı bizimle gurur duyuyordur. ![]() ![]()
|
|
|
#12 (permalink) |
|
uAES Üye
![]() |
![]() ultrAslan'ın kurucularından saygı değer abimiz Alpaslan Dikmen'in mezarına gidiyoruz... Yaklaşık bir sene önce kadar vefat eden kurucumuz olan abimizi unutmadığımızı ve mezarının başında anacağımızı belirtiyoruz. Sözlerime nasıl başlayacağımı bilemiyorum .. Aslında konu Alpaslan abi oldu mu canım hiç bir şey yazmak istemiyor zira kendimi ne kadar zorlarsam zorlayayım onun yüce şahsiyetini, kişiliğini, insanlığını, trübüncülüğünü ve yazarlığnı anlatmakta cümlelerimin kifayetsiz kalacağını düşünüyorum.. Daha evvel çok denedim onun hakkında bir makale yazmayı ama olmadı başaramadım zira ne kadar uzun yazarsam yazayayım, bir şeylerin eksik kalacağını ve de çok sevdiğim abimin ruhunun incineceğini düşündüm hep… Oysa ki onunla ilgili o kadar anım vardı ki.. O kadar çok şey paylaşmıştım ki ama sonradan anladım ki, onunla bir şeyler paylaşmak onun yüceliğini yeterince anlatmaya yetmiyor.. Bu yazıyı da ultrAslan Eyüp Sultan’daki kardeşlerimin ricası üzerine kaleme aldım.. Ve de dediğim gibi beni mazur görün, bu abide Galatasaraylıyı, bu adam gibi adamı, bu abilerin abisinin büyüklüğünü anlatacak kadar babayiğit olarak göremiyorum kendimi.. Bu yüzden yapmam gereken en iyi şeyin senede birkaç kez; “uAES” olarak rahmetlinin mezarına giderek, onu dualarla anmanın, acılarımızı dindirmenin en iyi yol olduğunu düşünüyorum. Benim gibi düşünen tüm ultrAslanları 02 Ağustos 2009 Pazar günü, saat 09:30’da mezarına ziyarete gitmek üzere Eyüp Sultan’daki “Fetih Cafe” önünde buluşmAya davet ediyorum. Ah be abi !.. Sen gittiğinde beri bazen yüzümüz gülse de aslında içimiz kan ağlıyor, kendimizi yalnız hem de çok yalnız hissediyoruz.. Şimdi söyle nerdesin sen? Oldu mu bırakıp gitmen, keşke çıkıp şaka desen, ne olur ALPASLAN DİKMEN.. Osman Özütler uAES-ultrAslan Eyüp SultAn Lideri Konu Emre Neziroğulları tarafından (19-07-2009 Saat 07:27 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Alpaslan abiyle bayağı bir yüzyüze görüşmüştüm ve beni çok tanımamasına rağmen süper bir şekilde karşılamıştı, çok iyi birisiydi. Allah rahmet eylesin...
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Son Başlıklar |