Bu Foruma yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
Üye olmayanlar Forumumuzdan hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz, Mesaj yazamaz, Konu açamaz, Eklenti indiremez. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için Üye olabilirsiniz..
![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
|
![]() Arkadaşlar 05 Ağustos 2010 tarihindeki OFK Belgrad - Galatasaray maçının rövanşını hep birlikte izlemeye karar verdik .Herkese ne kadar güçlü olduğumuzu asla dağılmıyacağımızı, başkanımıza ve grubumuza ne kadar bağlı olduğumuzu göstermek için hep beraber toplanmaya karar verdik. Bu organizasyonda uzun bir süre sonra ben de aranızda olacağım. Osman abimizden gerekli izni aldık ve sağolsun bize uAES Atölyenin anahtarlarını teslim etti. Biz de buraya maçtan bir gün önce giderek TV ve gerekli tesisatları çekeceğiz. Buna, bize masrafsız olacağını düşünerek karar verdik.. Saat 18:30^da buluşmak temennisiyle kalın sağlıcakla.. "Biz EyüpSultan tayfasıyız, Korku bilmez asla aşık olmayız. Hayatta üç tane sevdamız var, Bir VATAN, iki CİMBOM üç OSMAN başkan!..." |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
uAES Üye
![]() |
Saat kaçta?
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
uAES Store Sorumlusu
![]() |
Katılıyorum!
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Güzel bir düşünce, ilgi olmasını bekliyoruz.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
uAES Resmi Site Admini
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gelme ihtimalim %20 ama bütün sınırları zorlayacağım,
Gelme imkanı olup ta gelmeyenler lütfen gelsin, herkes uAES'in gücünü görsün!..
|
|
|
#8 (permalink) |
|
uAES Üye
![]() |
Ben gelirim her türlü, bir sorun çıkmazsa inşallah..
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
uAES Üye
![]() |
İlk maçta işi bitirmemiz gerekiyordu. Şanssızlık ve konsantrasyon eksikliği nedeniyle başaramadık. Zeminin de kötü olduğu söyleniyor. Umarım ilk maçta kaçan pozisyonları aramayız. Pozisyona girmek konusunda bu maçta sıkıntı yaşamamalıyız, yoksa işimiz çok zor. Ayrıca geçen senenin ortasından bu yana peşimizi bırakmayan şansızlık en büyük korkum. Bir diğer dezavantaj da maç Sırbistann saatiyle 17:30’da başlayacak. Bu da demektir ki gündüz maçı.. Diğer gündüz maçları istatistiklerimiz malum. Dediğim gibi çok zor bir 90 dakika bizi bekliyor.. Umarım bu turu geçebiliriz..
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
Risk istemiyoruz. Uçan kuşa inat, saldır Galatasaray!
|
|
|
#11 (permalink) |
|
uAES Diyarbakır Temsilcisi
![]() |
İnşallah bir şok skor almayarak turu geçeceğiz!..
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
uAES Comandante
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugün sabahtan akşama kadar, uAES Pankart atölyesinin temizliği ve dekoru için emek sarf eden tüm kardeşlerime, uAES yönetimi adına çok teşekkür ederim. Hakikaten bugün güzel bir iş becererek ortaya bohem bir mekan çıkardık. Umarım yarın da güzel bir galibiyetle bu güzel ortamın keyfini süreriz.
Evet arkadaşlar, yarın OFK Belgrad maçını uAES Pankart atölyesine kurduğumuz dev ekran TV'de hep beraber izleyeceğiz. Kontenjanımız ve içeçeklerimiz sınırsız olup her şey ücretsizdir. Galatasaray'ımızı Ali Sami Yen atmosferinde izlemek isteyenlerin kaçırmaması gereken bir aktivite olduğunu düşünüyorum zira şu an uAES Pankart atölyesinin dört bir yanı sarı-kırmızı renklere bürünmüş durumda.. Sevgi ve saygı ile kalın sağlıcakla..
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
uAES Üye
![]() |
Alıntı:
Haberleri de sunucan mı?
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
uAES Comandante
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayır saat geceyarısını geçti zira, bundan sonra bizi kırmızı noktalı yayın paklar!..
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Son Başlıklar |
Aktif Başlıklar |
En Çok Görüntülenen Başlıklar |